Vastuullisuus

Otamme vastuumme vakavasti

Kannamme yhteiskunnallisen ja ympäristövastuumme remontista toiseen. Toimimme vastuullisesti ja luontoa säästäen.

Toimimme avoimesti ja keskustellen asiakkaidemme kanssa. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää ja tavoitteenamme on laadukas työn jälki, joka ilahduttaa asiakasta monen vuoden ajan. Olemme ylpeitä tekemästämme työtä ja aidosti välitämme asiakkaidemme mielipiteistä.

Arvostamme asiakkaidemme omaisuutta ja huolehdimme aina pintojen asianmukaisesta suojaamisesta ja puhdistamisesta. Pidämme huolta jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja huolehdimme myös käyttökelpoisten vanhojen kalusteiden ja materiaalien kierrätyksessä mahdollisimman tehokkaasti. Varmistamme myös mahdollisimman tehokkaan pölynhallinnan projektin kaikissa vaiheissa ja toteutamme remontit pitäen huolta työturvallisuudesta.

Toimintaamme voit luottaa myös niin sisätilojen, ulkotilojen kuin märkätilojen remontoinnissa. Meiltä löytyy Eurofinsin myöntämä VTT Vedeneristys -sertifikaatti, joten voit olla varma, että märkätilojesi kunnostus ja remontointi suoritetaan laadukkaasti ja säädösten mukaisesti. Lisäksi olemme Suomen Tilaajavastuu Oy:n vahvistama Luotettava kumppani.

VTT Sertifikaatti     luotettavakumppani-center

Tuemme muun muassa Stop Huumeille ry-, Lastenklinikoiden Kummit ry- ja Suomen Kansanterveysyhdistys ry- ja 4ocean -järjestöjen toimintaa.

LKkummit    SSP-logo  stop2 4ocean logo