Parvet

Parvi lastenhuone 1

Käytännöllinen parvi piristää lastenhuonetta

Jos lastenhuone tuntuu ahtaalta, näppärä, kiinteä parvi voi vapauttaa leikkitilaa lattialta. Henkka Hurme inspirations Oy auttaa ratkaisemaan lastenhuoneen tilaongelmat hermojasi säästävällä tavalla.

Meillä on kokemusta niin laajojen lastenhuoneen parvien suunnittelusta ja rakentamisesta kuin kerrossängyn korvaamisesta suloisella ja tilaa säästävällä parvitoteutuksella. Uskomme, että lastenhuoneen neliöt kannattaa ottaa käyttöön sekä korkeissa tiloissa että normaalikorkuisissa asuinhuoneistoissa. Suunnittelemme ja rakennammekin parvia aina yli 3 tai jopa 4 metriä korkeista tiloista normaalikorkuisiin makuuhuoneisiin.

Kiinteä parvi ratkaisee yksiön tilahaasteet

HHi on erikoistunut pienten tilojen ja yksiöiden parvi- ja porrasratkaisuihin, jotka maksimoivat kotisi tarjoaman tilan. Suunnittelemme ja toteutamme niin omilla jaloillaan seisovia makuuparvia kuin käytännöllisiä parvia yhdistettynä kiinteisiin säilytyskalusteisiin. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä parvi, jonka avulla saat täyden hyödyn irti jokaisesta asuinneliöstäsi.

Tiesithän, että meiltä saat halutessasi myös kokonaisvaltaisen tilasuunnittelupalvelun? Projekti voidaan toteuttaa avaimet käteen periaatteella aina ensimmäisestä suunnittelukäynnistä valmiiseen lopputulokseen saakka. Tutustu työmme jälkeen ja pyydä tarjous jo tänään.

Tutustu projekteihimme

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.