Huoneistoremontti

Parvi yksiö Helsinki 3

 

Laadukas huoneistoremontti tekee asunnosta kodin

Huoneistoremontti suunnitteilla? Toteutamme huoneistoremontit, pintaremontit sekä laajemmat saneeraukset toiveittesi mukaan avaimet käteen periaatteella joko kiinteällä, pitävällä urakkahinnalla tai joustavammalla tuntilaskutusperiaatteella.

Sinä päätät, mitä kotisi kunnostus maksaa! Suunnittelemme huoneistoremontin huolellisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa, koska hyvä suunnitelma takaa toiveitten mukaisen ja tyylikkään lopputuloksen. Kun suunnittelu ja urakointi tulevat samasta osoitteesta, ratkaisut saadaan mahdollisimman kustannustehokkaiksi laadusta tinkimättä.

Vastuullinen toiminta on yrityksemme kulmakivi. Rakennusjätteen minimoiminen ja mahdollisimman tarkka kierrätys on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme. Pölynhallinta ja työmaan yleinen siisteys järjestyy tehokkailla hepa-suodattimin varustetuilla alipaineistajilla sekä imureilla.

Henkka Hurme inspirations Oy tarjoaa ulottuvillesi kotimaista, rehellistä ja luotettavaa toimintaa jo yli 16 vuoden kokemuksella kaikissa pääkaupunkiseudun kohteissa. Huoneistoremonttiin voidaan halutessasi sisällyttää muun muassa seuraavia kokonaisuuksia:

Tiesithän, että meiltä onnistuvat myös märkätilasaneeraukset, keittiöremontit ja puusepäntyöt? Kun suunnitelmissasi on huoneistoremontti Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa tai Vantaalla, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu projekteihimme

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.