Keittiöremontti

Keittiöremontti Helsinki Bulevardi 2

Keittiöremontti tuo iloa arkeen

Hyvin suuniteltu ja toteutettu keittiöremontti tekee arjesta toimivampaa. Keittiö on monelle perheelle kodin sydän, jossa paitsi laitetaan ruokaa, myös vietetään aikaa. Viihtyisä, mutta käytännöllinen ja toimiva ympäristö onkin arvokas niin arjen kuin juhlan keskellä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi tilava saareke, jonka ympärille juhlavieraat voivat kerääntyä?

Henkka Hurme inspirations Oy toteuttaa kaikenlaiset keittiöremontit, olipa kyseessä sitten pienen yksiön keittiökomero, kerrostalokolmion keittiöremontti tai suuren omakotitalon avokeittiö. Toiminta-alueemme kattaa koko pääkaupunkiseudun, oli kyseessä sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai Kauniainen.

Uuden keittiön asennus onnistuu HHi:n avulla

Tilasitko keittiön, mutta asennus puuttuu? Jos uudet keittiökalusteet odottavat asentajaa, ota yhteys meihin. Asennamme niin valmiita, standardilevyisiä keittiönkaappeja kuin mittojen mukaan valmistettuja kokonaisuuksia. Kauttamme onnistuvat paitsi keittiön asennus, myös keittiöiden sähkö- ja LVIS-työt.

Kokonaisvaltainen keittiöremontti mittojen mukaan

Jos keittiösi kaipaa luksusta, tilaa keittiösi uudistus meiltä. Ammattitaitoisen puuseppämme käsissä valmistuu kokonainen keittiö kaapistoineen ja laskutiloineen toiveidesi mukaan. Pyydä tarjous ja suunnitellaan unelmiesi keittiö yhdessä!

Tutustu projekteihimme

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.