Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Helsinki Haaga 1

Laadukas kylpyhuoneremontti tuo kylpylätunnelman lähellesi

Kutsu meidät apuun kun suunnitelmissasi on unelmiesi kylpyhuoneremontti. Loihdimme kotiisi toiveidesi mukaan niin ylellisen spa-osaston kuin pienen piristysruiskeen vierasvessaan.

Laadukas kylpyhuone kestää aikaa. Kylpyhuone ja wc ovat kodin käytetyimpiä tiloja, joten niiden uudistaminen oman maun mukaiseksi todella kannattaa. Meidän avullamme kylpyhuoneremontti voidaan toteuttaa juuri niin ajattomasti tai persoonallisesti kuin haluat. Uusi koti saa raikkaan ilmeen uusilla puhtailla laatoilla, kylpyhuonekalusteilla ja valaistussuunnittelulla. Kun apunasi on Henkka Hurme inspirations Oy, voit luottaa siihen, että pienetkin näkyvät ja näkymättömät yksityiskohdat on toteutettu huolella ja niihin aidosti panostaen. Meiltä onnistuvat niin perinteiset kylpyhuoneremontit kuin monimutkaisemmat tilaratkaisut sekä erikoislaatoitukset.

Huolellisesti remontoidut märkätilat, olipa kyseessä sitten kylpyhuoneen remontti tai wc-remontti, nostavat asunnon arvoa ja pitävät huolta sisäilman puhtaudesta. Panostamme aina korkealaatuiseen lopputulokseen ja suunnittelemme kylpyhuoneremontit yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ammattitaitomme auttaa myös tuomaan laadukkaimmat ja toimivimmat ratkaisut ulottuvillesi sovittujen aikataulujen ja budjetin puitteissa. Tiesitkö, että meiltä löytyy myös Eurofinsin myöntämä märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatti?

VTT Sertifikaatti

Makusi mukaan toteutettu kylpyhuoneremontti tuo ripauksen ylellisyyttä jokaiseen päivääsi. Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen; toteutamme kylpyhuoneremonttisi pääkaupunkiseudulla luotettavasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.