Saunaremontti

Tasokas saunaremontti kestää aikaa

Kun saunaremontti toteutetaan huolellisesti, tila toimii saumattomasti niin juhlassa kuin arjen keskelläkin. Upea sauna on parhaimmillaan rentoutumispaikka, johon koko perhe voi vetäytyä pakkasta pakoon. Henkka Hurme inspirations Oy auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan saunaremontit omaan makuusi sopivaksi Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla.

Olipa kyseessä pieni tai iso sauna, saunaremontti suunnitellaan aina yksilöllisesti tilaan sopivaksi. Viihtyvyyden maksimoimiseksi saunan suunnittelussa otetaan huomioon niin tilan muoto kuin koko ja asiakkaan toiveet. Materiaalivalinnoissa ja tilan toiminnoissa pyritään valjastamaan saunan jokainen kuutio hyötykäyttöön.

Jos oma aikasi saunan suunnittelulle on kortilla, tarjoamme avuksesi kokonaisvaltaista ja kattavaa suunnittelupalvelua aina laudemateriaaleista kiuastyyppeihin ja kiuaskiviin. Rentoudu ja jätä asennus- sekä LVIS-työt meille. Saunaremontit ja kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella tarjoaa Henkka Hurme inspirations Oy. Ota yhteyttä jo tänään!

Tutustu projekteihimme

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.