Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelu kiinnittää huomion yksityiskohtiin

Kun kaipaat kotiisi kokonaisvaltaista muutosta, me tarjoamme remontoinnin tueksi tilasuunnittelupalvelua, olipa asuinpaikkasi sitten Helsinki, Espoo, Vantaa tai Kirkkonummi. Tilasuunnittelu toteutetaan aina asiakkaiden kanssa yhteistyössä ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Ammattitaidollamme pidämme huolta siitä, että kotisi ilme viimeistellään viimeistä yksityiskohtaa myöten ja lopputuloksesta muodostuu korkealaatuinen ja tyylikäs kokonaisuus. Kun suunnittelu ja toteutus tulevat samasta paikasta, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa ja pääset vaivattomasti nauttimaan valmiista lopputuloksesta.

Suunnittelu aloitetaan alkutapaamisella, jossa käymme läpi asiakkaan toiveet muutokselle. Näiden toiveiden perusteella luomme tilasuunnitelman aina materiaalivalinnoista yleiseen tunnelmaan. Tilasuunnittelupalvelumme sisältää kaluste-, rakenne-, materiaali- ja valaistussuunnittelun. Suunnittelemme tarvittaessa muun muassa kiinteät upotetut hyllykalusteet, puiset huonekalut ja erilaiset valoratkaisut, kuten valolipat ja muut epäsuorat valaistukset.

Suunnitelman hyväksyttyäsi, hoidamme niin halutessasi myös kaikki materiaalitilaukset sekä yleisen logistiikan annetun budjetin puitteissa. Jätä yksityiskohdat meille, toteutamme tilasuunnitelman ammattitaitoisesti aina viimeistä led-listaa myöten.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.